Nieuwsartikel

Atelierpand Buitenpost van start

Oproep 

Art it Is slaat Spijkers met koppen

Bijeenkomst  Art It Is Buitenpost  Maandag 10 Oktober

Aanvang  19.30 uur

Locatie Kuipersweg 2 Buitenpost

Op 10  oktober is het zo ver, dan gaat Art-it-is Buitenpost van start. De beeldende kunstenaars Tejo Moerings en Johan Van Der Dong hebben de handen ineen geslagen om van een jarenlang leegstaand winkelpand een kunsttempel te maken.  Een  kunstbiotoop in de ware zin van het woord waar gelegenheid is om te exposeren en te experimenteren,  te schilderen of bezig te zijn met het  maken van foto en video-art. Kortom alle kunst wat een eigen of gemeenschappelijk verhaal op kan leveren.  Het doel  is om een biotoop te realiseren waarin we ons door elkaar, en de buitenwereld laten inspireren in onze  visie over kunst binnen de samenleving..

En juist daarom is iedereen welkom  die belang heeft, kunst maakt en anderszins met cultuur bezig is. Zij worden  opgeroepen om zich aan te sluiten als huurder, gebruiker of sympathisant van Art-it-is.

Als deelnemer van Art-it-is of als bezetter van een atelierruimte krijg je ook het recht om af en toe in de galerie van Art-it-is te komen exposeren om het werk of de  projecten aan het grote publiek te tonen.

Daarom organiseren we op  maandag om 10 oktober 19.30 uur een bijeenkomst op Kuipersweg 2a om je de plannen verder uit te leggen waardoor men een beeld krijgt over de plannen zoals die met de ruimte in Buitenpost bestaan.  Uw bijdrage aan deze avond wordt dan ook zeer op prijs gesteld.

We nodigen u van harte uit om met ons samen de sfeer te gaan bepalen van een kunsthuis met allure.

Meer informatie Klaske van der Weide  via hkvanderweide@gmail.com